Τούρτα Γαλοπούλα με ψωμί του τόστ από τη Σεφ Giolanda Gonio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά

20 Φέτες ψωμί του τόστο δίχως κόρα δηλαδή 5 φέτες Χ 4 σειρές

700 γραμ. τυρί κρέμα

400 γραμ. Μαγιονέζα

100 γραμ. Ζαμπόν

100 γραμ. Σαλάμι Αέρος

100 γραμ. Γαλοπούλα

100 γραμ. Τυρί σε φέτες

10 Πιπεριές Φλωρίνης Κομμένες σε λεπτές φέτες

1 Αγγούρι κομμένο σε φέτες

1 Ματσάκι Φρέσκα Κρεμμυδάκια

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Φέτες Γαλοπούλα

Πιπεριές Φλωρίνης

 

 

Οδηγίες

Ανακατέψτε το τυρί κρέμα και την μαγιονέζα. Κρατήστε το 1/3 της κρέμας για την επάλειψη της τούρτας. Στο υπόλοιπο της κρέμας, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε ανάλογα. Πάρτε τέσσερις φέτες του τόστ σε ένα δίσκο και αλείψτε με το 1/4, ένα τέταρτο της κρέμας με τα κρεμμυδάκια.

Πάνω απο την κρέμα βάζετε τις φέτες ζαμπόν.Τοποθετήστε πάλι φέτες του τόστ. Στη συνέχεια, απλώστε με κρέμα και φέτες τυριού και πιπεριές φλωρίνης. Μετά βάλτε πάλι φέτες του τόστ και απλώστε με κρέμα και το σαλάμι αέρος.

Βάλετε ξανά φέτες του τόστ και στην επιφάνεια την κρέμα που κρατήσαμε αρχικά για να διακοσμήσετε την τούρτα. Ότα τελειώσετε με τη διακόσμηση την βάζετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες, κατά προτίμηση ολη την νύχτα.

…και καλή σας όρεξη!

Post Author: athensupdategr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.