“Απονομή βραβείων και διακρίσεων στους επιτυχόντες στο διαγωνισμό Ποίησης και Λογοτεχνικού βιβλίου”, του Συλλόγου “ΛΙΝΟΣ”

 

 

Με τον αντιπρόεδρο του ΛΙΝΟΥ κ. Αντώνη        Σαμιωτάκη και την κ. Ισμήνη Βούλγαρη, διακρίνεται στη μέση η πρόεδρος κα Όλγα Κανελλοπούλου Ντινοδήμου.

 

Σε έναν κατάμεστο προαύλιο χώρο του “NUOVO”πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η απονομή των βραβείων ποίησης και λογοτεχνικού βιβλίου για το έτος 2019 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Λόγου, Μουσικής, Τέχνης “ΛΙΝΟΣ”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους ποιητές και συγγραφείς, ενώ πολλοί απ’ αυτούς ήρθαν από την περιφέρεια, Κρήτη, Βόλο, Τρίκαλα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη Σπάρτη, Κόρινθο. Παρευρέθηκαν παράγοντες της εκκλησίας,της πολιτείας, πανεπιστημιακοί, φίλοι και μέλη των ΔΣ από άλλους Συλλόγους .

Η Πρόεδρος ,Όλγα Κανελλοπούλου- Ντινοδήμου, τόνισε:

“Αν και ο κορονοϊός είναι παρών,εμείς ποιούντες την ανάγκη δύναμη,αποδώσαμε τις τιμές στους διακριθέντες. Υπερέβημεν κάθε δυσκολία και πετύχαμε.
Ένα ευχαριστώ από τη Διοίκηση είναι το λιγότερο που μπορούμε να δηλώσουμε.
Ευχόμαστε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνισθέντες. Ευχαριστούμε τους κριτές και ευχόμαστε προς όλους καλό ευλογημένο καλοκαίρι, με υγεία και χαρές.

Ο” ΛΙΝΟΣ” δεν εγκαταλείπει το σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκε, να παρέχει “πολιτισμό” και Αγάπη προς όλους. Οι παρούσες δύσκολες συνθήκες που διανύουμε το επιβάλλουν. Θεωρούμε καθήκον μας να συνδράμουμε στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, κι αυτό επιτυγχάνεται μέσω δράσεων που τιμούν τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του”.

Σύντομα αναμένεται προκήρυξη του νέου διαγωνισμού ο ” ΛΙΝΟΣ”

 

 

 

Με τον τ. αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων κ. Νώντα Λαμπρακάκη και τη σύζυγό του.
Ο κ. Λαμπρακάκης τιμήθηκε για την προσφορά του στον άνθρωπο και τον πολιτισμό.

 

 

  Στιγμιότυπα από τους βραβευθέντες

 

         

          

 

       

 

                       

 

           

 

 

 

 

 

Post Author: athensupdategr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *