Κύθνος – Μέριχας για ονειρικές διακοπές

                           

Γράφει η Μαρία Άνθη

Ο Μέριχας είναι ένα πανέμορφο λιμανάκι στη Κύθνο. Τα πεντακάθαρα νερά, η άγρια φύση, η αλμύρα της θάλασσας και τόσες άλλες ομορφιές θα σας κάνουν να περάσετε τις πιο ονειρικές σας διακοπές. Τον επισκεφθήκαμε και σας τον παρουσιάζουμε μέσα από τις πανέμορφες φωτογραφίες που τραβήξαμε σε μαγευτικές στιγμές του Μέριχα…  Τα δειλινά είναι εξωτικά και το τοπίο σε γαληνεύει. Ο Μέριχας και η Κύθνος είναι ένας αγαπημένος προορισμός…  

Ο Μέριχας  κάνει την παραμονή του επισκέπτη ευχάριστη και ξεκούραστη. Διαθέτει ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Διαθέτει πολλά ακρογιάλια και ωραίες αμμουδιές με έντονη τη τουριστική κίνηση το καλοκαίρι.

Τα πεντακάθαρα νερά, η άγρια φύση, η αλμύρα της θάλασσας και τόσες άλλες ομορφιές θα σας κάνουν να περάσετε τις πιο όμορφες  σας διακοπές. Τον επισκεφθήκαμε και σας τον παρουσιάζουμε μέσα από τις πανέμορφες φωτογραφίες που τραβήξαμε σε μαγευτικές στιγμές του Μέριχα…

              

Ο Μέριχας της Κύθνου είναι ένα από τα πρώτα λιμάνια μαζί με το λιμάνι των Λουτρών που συναντά ο ναυτικός ταξιδευτής περνώντας από το Ακρωτήριο του Κάβο Ντόρο και κατευθυνόμενος προς τις νότιες και δυτικές Κυκλάδες.

 

             

Το λιμάνι του Μέριχα φιλοξενεί πολλά σκάφη από τους επισκέπτες τη θερινή σεζόν,  είναι η πρώτη επαφή που θα έχει με την Κύθνο ο επισκέπτης του νησιού. Στο Μέριχα καταφθάνουν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά ή το λιμάνι του Λαυρίου με προορισμό την Κύθνο.

 

               

ο Μέριχας αποτελεί το μοναδικό λιμάνι των πλοίων που εκτελούν τα βασικά δρομολόγια άφιξης προς το νησί

 

               

 

                                  

( Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη προσωπική συλλογή της Μαρία Άνθη κατά την επίσκεψή της στην Κύθνο )

Post Author: athensupdategr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *