Οι Ηθικολόγοι του Σύριζα και ο κος Παπαδημούλης

 

 

Γράφει η Μαρία  Άνθη

 

Ο Σύριζα έχει διαπρέψει τα τελευταία χρόνια στην ηθικολογία υποτίθεται, υπέρ των πολλών και εναντίον των ελίτ των προνομιούχων. Έχει διαπρέψει στα λόγια. Κυβέρνησε με ρομφαία την προπαγάνδα του αντι-μνημονίου και εφάρμοσε το πιο σκληρό μνημόνιο φορολογώντας τους πολίτες. Μια πολιτική που εξόντωσε τους μικρομεσαίους.

Αιχμή του δόρατος στην προπαγάνδα αυτή, ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος ισόβιος ευρωβουλευτής κο Δημ. Παπαδημούλης.

Έχει καταγράψει τις περισσότερες δηλώσεις στο twitter και τα Μέσα ενημέρωσης υπέρ των αδυνάτων και των πολλών. Όμως, ο κος Παπαδημούλης από ότι αποκαλύφθηκε είναι ο πλουσιότερος ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Ευρωομάδας του Σύριζα.

 

 

Μετά τη δημοσίευση του πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε ότι ενοικίαζε προνομιακά σε συγκεκριμένες Μ.Κ.Ο, οι οποίες είχαν πρόσβαση σε ανεξέλεγκτη χρηματοδότηση. Οι Μ.Κ.Ο αυτές εξετάζονται τώρα και έχουν βρεθεί με πολλά ερωτηματικά…

Ήταν τυχαίο λοιπόν, το γεγονός ότι σε συγκεκριμένες οργανώσεις έπαιρναν εκ του ασφαλούς τα προγράμματα για τους μετανάστες ώστε να έχει εκ του ασφαλούς επιπλέον έσοδα από την ήδη πλουσιοπάροχη αμοιβή του ως ευρωβουλευτής;

Ο κος Παπαδημούλης ήταν πρώτος στην κριτική ηθικής τάξεως στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, έλεγε για την έλλειψη του κοινωνικού κράτους ενώ ο ίδιος εφάρμοσε το “δικό” του κοινωνικό κράτος με τις Μ.Κ.Ο.

Έκανε κριτική στο Μητσοτάκη για το νεοφιλελευθρερισμό, για το πελατειακό σύστημα για τη κοινωνική πολιτική των μεταναστών κι εκείνος την ίδια στιγμή ήταν εκτεθειμένος στο πελατειακό σύστημα, ήταν διαπλεκόμενος με Μ.Κ.Ο

 

 

Αυτό το προσωπείο σήμερα αποκαλύπτεται…

Ο κος Παπαδημούλης έδειξε στην όλη του πορεία πως ήταν ένας επαγγελματίας που πλούτισε από την πολιτική και έκανε ηθική διαπαιδαγώγηση υπέρ των αδυνάτων. Αυτή βέβαια είναι η γενικότερη ηθικολογία του Σύριζα γιατί δεν είναι ο μοναδικός πλούσιος βουλευτής του Σύριζα. Είναι όμως ο πλουσιότερος από τους Ηρακλειδείς του στέμματος του Τσίπρα.

Με ποια αξιοπιστία λοιπόν, ο Σύριζα σήμερα μπορεί να ηθικολογεί; Όλο αυτό το φαινόμενο αναδεικνύει το φαρισαϊσμό του Σύριζα.

Ακόμη κι αν δώσει όπως δήλωσε μέχρι και το τελευταίο ευρώ υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη και των προσφύγων μεταναστών, οι ευθύνες του δε σβήνονται, είναι κραυγαλέες καταστάσεις αυτές, και πολλές άλλες τη στιγμή που στενάζει ο τόπος από κρίση, μεταναστευτικό και ανεργία.

 

Post Author: athensupdategr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *