Ενεργειακά Πεδία και Απωστικές Δυνάμεις μη Ανιχνεύσιμες

Απόσπασμα, από το βιβλίο ΑΠΩΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΔΙΣΚΩΝ.– Γράφει η Μαρία Σ. Άνθη. ΚΕΦ. 2.7 Ενεργειακά Πεδία και Απωστικές Δυνάμεις μη Ανιχνεύσιμες.

Για να ψάχνουμε τον αιθέρα και να μην τον βρίσκουμε –ενώ υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι το περιβάλλον δεν απαρτίζεται από κενό αλλά είναι πλήρες και γεμάτο από ενέργεια που δεν την έχουμε αποδείξει– τούτο σημαίνει ότι υπάρχουν ενεργειακά πεδία και δυνάμεις που δεν μπορούμε να αγνοούμε την ύπαρξή τους. Πρόκειται για πεδία επεκτεινόμενα του δικού μας φυσικού πεδίου. Είναι πεδία τα οποία βρίσκονται υπεράνω της ακαδημαϊκής κριτικής, με αμφισβητούμενες φυσικές θεωρίες και δίνουν δυναμική παρουσία στις συζητήσεις περί αιθέρως (ενδεχομένως και σε άλλες), αφού αφορούν πολύ λεπτά φάσματα στην ατμόσφαιρα, μη ανιχνεύσιμα. Αυτά στο μέλλον θα δώσουν ένα τέλος σε ημιτελή πειράματα, αλλά κι εκεί που το πείραμα πλέον θα είναι περιττό.

Πρόκειται για τα ανθρώπινα πειράματα που αντίκεινται στο συνεχή γεωμετρικό απειροδιάστατο διάκοσμο, που φέρει μέσα του τον απωστικό κόσμο, ο οποίος είναι πολύ μεγαλύτερος και ογκώδης από τον ελκτικό και δεν χρειάζεται να υποθέτουμε ότι όλα είναι έλξη ανάλογα με το ποιο σημείο αναφοράς έχουμε, γιατί τον αντίχθωνα π.χ. του Αριστοτέλη στα τέρματα και στο τέλος όπως ο ίδιος το εξέφρασε, δεν τον ξέρουμε. Υποθετικά, αν υπολογίσουμε την έλξη τής βαρύτητας που δεν υφίσταται από ένα σημείο και ύστερα, και υποθέσουμε την έλξη αντίθετων πεδίων προς εμάς, τότε βρίσκουμε στο βάθος τον απωστικό κόσμο. Αυτός ο κόσμος είναι αντίθετος μέσα σε ένα απειροελάχιστο μόριο λόγω της σύνδεσης με την ενότητα, το ΕΝΑ.

Εκδόσεις ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ, Αθήνα 2018

Post Author: athensupdategr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *